Klasse 3, ATCO

Renewal,  Klasse 3, ATCO

På denne side kan du læse om fornyelser af klasse 3 licens hos Fly Medical

 

 

 

 

 

Udover at bestille tid skal du gennemlæse nedenstående grundigt:

fornyelser af helbredsattester hos fly medical klinik til klasse 3 atco som arbejder i kontroltårne i lufthavne

Dit Medical skal fornyes iht udløbsdagen. Vi afregner direkte med din arbejdsgiver. Vi bestræber os på at være tilgængelige og fleksible med tider.

Hvis du i en periode imellem fornyelserne oplever nedgang i din helbredstilstand, eller skal starte på ny medicin, har du pligt til at underrette en flyvelæge som kan vurdere om tilstanden kræver midlertidig suspendering af dine rettigheder. Lovgrundlaget er formuleret i “ATCO.MED.A.020 Decrease in medical fitness”. Jeg vil gerne høre fra dig tidligt i et forløb så vi kan lave en plan der sikrer at du kan raskmeldes så snart dette er muligt.

Du kan altid skrive mig krypteret på drt.dk@proton.me

Du kan også ringe på 45 88 55 22 mellem 8-12 og 26811097 mellem 12-16 på hverdage.

Hvis du konsulterer en speciallæge kan vedkommende fremsende mig elektronisk korrespondance til:

Helse og Testcenter Lyngby, ved lægerne Helle og Allan Trankjær.

Engelsborgvej 29, 1. th.

2800 Kongens Lyngby

Application Form

Klik her for at udfylde Application Form forud for møde.

Alternativt kan du møde 15 minutter før og udfylde den hos os.

Priser

Alle priser er inklusiv moms.

Den flyvemedicinske undersøgelse

Undersøgelsens formål er at undersøge om der hos ansøgeren foreligger tilstande der kan bringe sikkerheden i fare under varetagelse af nærmere konkretiserede funktioner i et luftfarts milj samt at vurdere om ansøgeren fysisk og mentalt er i stand til at påtage sig denne opgave. Undersøgelsens omfang er tilpasset den ansøgte kategori og indebærer hvad man kan kalde en standart lægeundersøgelse af øjne ører hjerte lunger mave koordination hørelse syn og nervesystem. I nogle tilfælde EKG, Lungefunktion, syns høre og farvetestning.

I nogle situationer tages urin og blodprøve mhp Drug/Alkohol men det er kun hvis man arbejder for et flyselskab der kræver dette. I andre tilfælde kræves blot en urinprøve mhp indhold af protein blod og sukker. Denne kategori af urinprøve kan foretages uden påsyn.